Tuesday, June 5, 2018

Maşa İle Koca Ayı - 1,2,3 Yılbaşı Ağacını Yak (Bölüm 3)

Maşa İle Koca Ayı - 1,2,3 Yılbaşı Ağacını Yak (Bölüm 3)

Koca Ayı Noel arifesini o kadar çok sever ki sadece tatilini kutlamak için erkenden kalkar. Evini temizler, Noel ağacını süsler ve Noel Baba’nın gelmesi için bekler. Fakat, onun yerine Maşa gelir ve tatil bir felakete dönüşür: ağaç yanar, süsler kırılır ve Noel Baba bir araba kazası geçirir. Orman sakinleri hediyesiz kalırlar. Fakat, Maşa İle Koca Ayı durumu düzeltmek için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar ve yeniyılı daha önce olmadığı kadar güzel kutlarlar.

Youtube’daki ‘Maşa İle Koca Ayı’’nın resmi kanalına hoşgeldiniz. Türk Dili kanalımıza abone olun ve en sevdğiniz bölümleri dilediğiniz kadar izleyin!

Maşa İle Koca Ayı tüm Rus çocukları tarafından bilinen Rus folkloründe kahramanlardir. Sadece dizilerde modern dünyada yaşamakta ve farklıdırlar; bu da Animaccord Animasyon Stüdyosu’na etkileşimlerde yeni olasılıklar getirmiştir. Diziler iki ana karakter arasındaki eşsiz ilişkiden bahseder.
Maşa bir yerde duramayan ve herşeye burnunu sokan aşırı derecede aktif bir küçük kızdır. Koca Ayı rahatı ve sessizliği seven büyük ve içten bir erkektir. Ilk buluşmalarından sonra, Koca Ayı Maşa’nın kendisini kesinlikle sürükleyeceği hep bir diğer eğlence ve vahşi maceraya beklenti içindedir. Maşa İle Koca Ayı.

Masha and The Bear. All episodes playlist: http://goo.gl/sqBrYd
ماشا والدب. جميع الحلقات : http://bit.ly/Masha-Arabic
Masha e Orso. Tutti gli Episodi: http://bit.ly/Masha-Orso
Masha y el Oso. Todas las series: http://bit.ly/MashaOso
Masha et Michka. Tous les épisodes: http://bit.ly/MashaMichka
Masha e o Urso. Lista de reprodução: http://bit.ly/mashaurso
Mascha und der Bär. Alle Folgen: http://bit.ly/mascha-und-der-baer
瑪莎與熊. 全部影集: http://bit.ly/MashaTaiwan
Маша и Медведь. Все серии подряд: http://bit.ly/MashaMedved
Маша та Ведмідь - Всі серії: http://bit.ly/MashaBearUA
Лунтик ❄ Снежный сборник ❄ http://individ-travel.blogspot.com/2018/05/2017_17.html; Сборник мультфильмов 2017
Maşanın Yeni Bisikleti Maşa Bisikleti İle Koca Ayı'nın Evine Gidiyor Masha And Bear. Maşa Küçük Cadı'nın Elbisesini Giyiyor Yoksa Maşa Sihirli Cadı'mı Oldu? Maşa Yeni Bölüm. Maşa Banyo Yapıyor Maşa Küvette Yıkanıyor - Maşa ile Koca Ayı Çizgi Filmleri. Maşa ile Koca Ayı meyveleri kesip buzdolabına koyuyor - Maşa ile Koca Ayı çizgi filmi oyuncakları. Maşa ve Koca Ayı ile Renkleri Öğreniyorum Renkler Türkçe Renkler Şarkısı Tospik Tv. Maşa Küçük Oyuncak Maymuncuğu Yıkıyor Oyun Oynuyor Maşa İle Koca Ayı. Masha y el Oso - BELLEZA PELIGROSA (Capítulo 40) Dibujos Animados en español! HD. Muhteşem Havuz Partisi. Maşa İle Koca Ayı - Seni buldum! 👀(Saklambaç Zayıflar İçin Değildir). Maşa İle Koca Ayı - TANIŞMA HİKAYESİ 👧🐻 (Bölüm 1). Маша та Ведмідь: Цирк та й годі (67 серія) Masha and the Bear. Mascha und der Bär - Der Zauberfisch 🐠 (Folge 8). Maşa İle Koca Ayı - Bilinmeyen Hayvanların İzleri 🐾 (Bölüm 4). Niloya - Yeni Bölümler. Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Подкидыш (23 Серия). Maşa İle Koca Ayı - 3 Bölüm Birden! 😂 (Bölüm: 1, 2, 6) 🎬. Peter Pan çizgi film masal 29 - Adisebaba Çizgi Film Masallar. Maşa ile Koca Ayı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru | Masha and the Bear surprise egg, Pepee şaşırtı, daim. Heidi Hello Kitty Şeker dükkanı açıp M&M’s Niloya Peppa Pig Pijamaskeliler Maşa için şeker dağıtıyor. Masha y el Oso - 🍓 La Dolce Vita!🍓 (Capítulo 33) Dibujos Animados en español!. Маша и Медведь (Masha and The Bear) - День варенья (6 Серия). Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Фокус-покус (25 Серия). Maşa ile Koca Ayı Türkçe İZLE Yeni Bölüm | Kırmızı Başlıklı Kız Masha and The Bear Çocuk Masalları-1. Маша и Медведь - Цирк, да и только🤡 (Серия 67). Maşa’nın Masalları - Kurt ve yedi küçük oğlak 🐐 (Bölüm 1). Maşa İle Koca Ayı - 🍁 İlkbahar’a Kadar Uyandirma 🦔 (Bölüm 2). Masha e o Urso - 🎂 Uma Vez Por Ano 🎈 (Episódio 44) Desenho animado novo 2017! HD. Maşa İle Koca Ayı - Saklambaç Zayıflar İçin Değildir🌛(Bölüm 13). Pijamaskeliler Türkçe Çizgi Film Bölüm 75 HD. Maşa İle Koca Ayı Karda Oyun Oynuyor Çok Eğleniyor Masha and the bear Yeni Bölüm. Maşa İle Koca Ayı - 5 Bölüm bir arada 🎬 (30 dakika eğlence ). Maşa Küçük Maşa Heidi Ve Claraya Yemek Yapıyor Eğlenceli Oyunlar Oynuyorlar Çizgi Film. Maşa İle Koca Ayı Renkli Balon Oynuyor Koca Ayı Maşaya Renkleri Öğretiyor. Alice Harikalar Diyarında Çizgi Film Türkçe Masal 12 | Adisebaba Çizgi Film Masallar. Küçük Bi̇r Sorun • Şirinler. Маша и Медведь - Страшно, аж жуть! (Серия 56). Maşa İle Koca Ayı - Küçük Kuzen 🐼 (Bölüm 15). Maşa’nın Masalları - Sihirli Çin Kazları (Bölüm 2). Heidi Clara Peter Ve Maşa Küçük Maşaya Sürpriz Doğum Günü Yapıyor Maşa İzle.

No comments:

Post a Comment